table scolare tipuri

Tipuri de table școlare și sfaturi pentru achiziție

Table scolare – sfaturi pentru achiziție

Doriți să achiziționați table scolare noi, pentru clasa sau școala dumneavoastră? Foarte bine. Era și timpul ca vechea tablă școlară clasică să fie înlocuită cu una modernă, mult mai practică și mai eficientă decât cea tradițională.
Puteți scăpa în sfârșit de praful de cretă și de toate celelalte neajunsuri prezentate de acele table scolare clasice și vă puteți bucura de avantajele unei table moderne.

În funcție de tipul de table scolare pe care le veți alege, veți putea folosi acest obiect didactic în mai multe scopuri. Pe lângă scris, aceste table scolare moderne permit și alte activități didactice, de la aplicarea de obiecte magnetice până la proiecția de imagini pe suprafața lor.

Noi table scolare vor schimba cu siguranță aspectul clasei dumneavoastră, transformând-o într-un spațiu mult mai modern, curat și prietenos.

În funcție de preferințe, de necesități și de bugetul de care dispuneți, puteți alege din mai mute tipuri de table scolare: ceramice, magnetice, verzi, albe, rotative, rabatabile, culisante, table multimedia interactive și așa mai departe. Acestea se găsesc în diferite dimensiuni, astfel că veți putea alege în funcție de necesitățile clasei dumneavoastră.

Este de preferat să alegeți un tip de table scolare cu suprafață metalo-ceramică magnetică, rezistentă la zgârieturi și la acțiunea acizilor grași. Acest tip de table scolare permite aplicarea de obiecte magnetice utile în desfășurarea procesului de învățare.

Table scolare magnetice albe

Pe tabla magnetică albă se scrie cu markere speciale lavabile. Acestea se șterg cu ajutorul unei soluții speciale și a unui material textil uscat. Veți scăpa astfel de cretă, praf, burete ud și mizerie.
Cu ajutorul videoproiectorului puteți proiecta, în timpul lecției, diferite imagini făcând astfel ca materia dumneavoastră să fie mult mai interesantă și interactivă pentru elevi.
În funcție de buget și de necesități, se poate opta pentru diferite dimensiuni de tablă magnetică albă.

Table magnetice verzi

Dacă doriți să folosiți în continuare creta, puteți opta pentru o tablă verde cu suprafață metalo-ceramică. Aceasta se șterge cu un burete special mult mai ușor decât tabla tradițională și permite aplicarea de elemente magnetice pe suprafața ei. Puteți opta pentru diferite dimensiuni de tablă magnetică verde, în funcție de necesități.

Table scolare cu laterale rabatabile

O tablă școlară rabatabilă cu suprafață metalo-ceramică magnetică este o soluție modernă și extrem de practică. Aceasta poate fi verde sau albă, în funcție de preferințe. De asemenea, părțile laterale pot avea culori diferite, astfel că vă veți putea bucura de avantajele ambelor culori de tablă magnetică.

Table scolare culisante

Tabla școlară culisantă cu suprafață metalo-ceramică magnetică este o tablă școlară extrem de practică. Tabla oferă o suprafață dublă de scriere, fără a ocupa prea mult spațiu. Este disponibilă în varianta verde, pentru cretă, sau albă, pentru markere. Suprafața magnetică permite aplicarea elemente care pot face lecția dumneavoastră mult mai atractivă.

Table scolare rotative

Un alt tip de tablă ceramică cu suprafață dublă de scris este cea rotativă. Această tablă este mobilă, susținută de un suport metalic cu patru roți care fac posibilă deplasarea ei în ce parte a clasei doriți. Pe piață se găsesc table rotative pe culoare verde, albă sau o parte verde și una albă.

La DistinctMob găsiți toate aceste tipuri de table si avizier scolar la prețuri avantajoase, precum și multe alte piese de mobilier școlar care vor transforma clasa dumneavoastră într-un spațiu modern în care atât dumneavoastră cât și elevii vă veți simți excelent.