Servicii Profesionale

DistinctMob, experienţă şi servicii profesionale pentru nevoile dumneavoastră de mobilier şcolar, mobilier office, mobilier grădiniţă sau mobilier pentru clasa pregătitoare

[two_third class=”” last=”no” ]2-comm-good[/two_third]
[one_third class=”” last=”yes” ][clear ]
[toggle title=”Experienţă” opened=”no” ]9 ani de experienţă ai firmei noastre în serviciile de consultanţă aferente.[/toggle]
[toggle title=”Garanţie” opened=”no” ]Garanţie 12 luni pentru TOATE produsele livrate.[/toggle]
[toggle title=”Post-garanţie” opened=”no” ]Servicii post-garanţie 12 luni.[/toggle]
[toggle title=”Livrare la sediul clientului” opened=”no” ]Transport şi montaj la sediul clientului ORIUNDE în ţară.[/toggle]
[/one_third]

[clear ]
Proiectare Mobilier la Comandă

Pentru proiecte mai ample, echipa DistinctMob este pregătită să ofere soluții personalizate după specificațiile clientului.
În acest sens, personalul calificat se deplasează la sediul clientului sau se preia planurile de arhitectură și se proiectează mobilierul în funcție de cerințele de spațiu și de obiectivele de utilare.
Totodată anumite produse standard se pot adapta în funcție de cerințele de spațiu existent.
Datorită tehnologiei performante și a diversității de materiale folosite, fabrica de mobilier școlar DistinctMob poate fi un partener de succes și pentru acest tip de proiecte.

Montaj

Pentru că avem o experiență bogată în utilarea instituțiilor de învățământ din românia, știm ce dificil este pentru acestea să primească mobilierul demontat și să trebuiască să-l monteze singuri, de multe ori cu personal nespecializat.
Pe lângă lipsa calificării, condiție esențială pentru realizarea unui montaj de calitate, de multe ori, școlilor și grădinițelor le lipsesc inclusiv sculele specializate.
Pentru evitarea acestor neajunsuri, DistinctMob este una din puținele fabrici specializate în producerea mobilierului școlar care livrează instituțiilor școlare mobilierul gata montat.
Acesta este modul în care înțelegem să le mulțumim clienților noștri pentru faptul că au ales drept partener DistinctMob.

Garanție

Toate produsele se livrează însoțite de declarație de conformitate, certificat de calitate și certificat de garanție.
Toate produsele DistinctMob, băncile școlare, scaunele școlare, mesele pentru grădiniță,scaunele pentru grădiniță, precum și restul mobilierului beneficiază de termenul de garanție legal.

Fiecare produs livrat are un termen de garanție de fabricație. Sunt exceptate de la garanție consumabilele sau piesele de uzură. Sunt, de asemenea, excluse de la garanție uzurile sau defecțiunile apărute datorită utilizării sau manipulării necorespunzătoare a produselor sau a nerespectării condițiilor specificate în certificatul de garanție sau în instrucțiunile de folosire.

Intervențiile în timpul garanției se fac de către furnizor în baza unei solicitări scrise. Intervenția se face în termen de 15 zile de la primirea solicitării scrise. În cazul intervenției la sediul beneficiarului, acesta se obligă să pună la dispoziția furnizorului un spațiu și condiții adecvate pentru efectuarea intervenției. Totodată, piesele înlocuite sau uzate rămân în proprietatea furnizorului, acesta putând dispune de ele după caz.

Securitatea produselor

Produsele furnizate sunt concepute pentru a fi utilizate într-un cadru precis de activitate pedagogică sub supravegherea strictă a cel puțin unui adult.
Acesta este obligat să ia la cunoștință cerințele specifice de folosire a produselor.
Beneficiarul răspunde în totalitate de exploatarea corespunzătoare a produselor.
Beneficiarul este obligat să atenționeze furnizorul în scris în cazul în care observă că la recepția produselor s-au deteriorat ori s-au omis instrucțiunile de folosire a produselor.