Banci scolare

Mobilierul scolar

Prin oferta de mobilier scolar, Distinct Mob privilegiaza viziunea integrata asupra procesului de invatamant, incepand de la gradinita si terminand cu studiile post-universitare si procesele de invatare continua.
Mobilier Scolar DistinctMob

Simplitate, durabilitate, modularitate: mobilier scolar pentru orice tip de institutie de invatamant

Distinct Mob adopta cerintele cele mai recente ale ergonomiei mobilierului scolar: simplitatea, functionalitatea, durabilitatea si modularitatea. Dinamica particulara a procesului de predare in scoli, licee si universitati – confortul pozitiei elevului, vizibilitatea, amplasarea si miscarea educatorului, s.a.m.d. – trebuie sa respecte cerintele psihopedagogice si de socializare moderne.

Toate produsele de mobilier scolar se livrează însoțite de declarație de conformitate, certificat de calitate și certificat de garanție. Toate produsele DistinctMob, bănci școlare, scaune școlare, mese grădiniță, scaune grădiniță, precum și restul mobilierului scolar beneficiază de termenul de garanție legal.

Mobilierul scolar este un factor important pentru fiecare institutie de invatamant. De ceea pentru a obtine cele mai bune rezultate trebuie sa te ghidezi dupa principii sanatoase: confortul elevului, dinamica procesului de invatare/predare, vizibilitatea, interactiunea.

Mobilier scolar de calitate, din materiale rezistente, la un pret accesibil

Primul factor care trebuie luat in considerare este sanatatea si confortul eleviilor. Mobilierul scolar trebuie selectat tinand cont de statura/varsta utilizatorului, astfel incat dimensiunile mobilierului scolar sa se incadreze anatomiei acestora pentru a exclude riscul unor afectiuni.
Calitatea, durabilitatea si design-ul sunt alte elemente forte care trebuie notate. Produsele sunt fabricate la standarde inalte si cu o tehnologie de ultima generatie, din materiale rezistente si perfect finisate. Mobilierul scolar DistinctMob este creat pentru a face fata unei utilizari indelungate, de catre mai multe generatii de copii, fara ca acestia sa fie supusi unor incidente neplacute in cadrul salilor de clasa.

Designul promovat de produsele noastre este creat pentru a va inspira in abordarile educationale conform noilor tendinte europene. Pentru gradinite, pre-scolari si ciclu primar este recomandat un mobilier in culori pastelate si vii. Datorita unui grad mai mare de concentrare si de asimilare a informatiilor, pentru gimnaziu si liceu este recomandat un decor aerisit si sobru.

Totodată, un factor important de care ținem cont în conceperea produselor noastre este prețul. Ținând cont de contextul socio-economic, am încercat în permanență să oferim mobilier școlar superior calitativ la prețuri accesibile. Aplicând aceste principii, rezultatele nu s-au lăsat așteptate, mobilierul școlar DistinctMob regăsindu-se în mii de grădinițe, școli, licee și universități din România, atât instituții de stat, cât și private. Clienții noștri sunt atât instituțiile de învățământ cât și numeroase firme de construcții și diverși revanzatori pentru care DistinctMob reprezintă soluția ideală pentru dotarea cu mobilier școlar a instituțiilor de învățământ.

Bancile școlare si scaunele scolare produse de DistinctMob respectă standardele internaționale EN 1729-1, standard care reglementează tipo-dimensiunile mobilierului școlar. De asemenea, in ceea ce priveste managementul calitatii, de-a lungul timpului s-au obținut numeroase certificări și acreditari, din care enumerăm câteva: EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007.