Viziune & Misiune

Fabrica de mobilier școlar DistinctMob a început producția de mobilier în 1997, axându-se pe fabricarea mobilierului școlar.

Principiul de bază care ne-a ghidat de-a lungul celor peste 16 ani de activitate a fost: fabricarea unui mobilier școlar robust și confortabil cu un design modern la un preț sustenabil pentru piața românească.
Pentru atingerea acestui obiectiv s-au făcut și se fac ample studii de piață, s-au constituit grupe de lucru împreună cu cadre didactice pentru a se identifica nevoile exacte ale pieței de profil.

În același timp, procesul de proiectare al mobilierului școlar ține cont de reglementările naționale și internaționale în domeniu. Astfel, mobilierul școlar produs de DistinctMob respectă standardele internaționale EN 1729-1, standard care reglementează tipo-dimensiunile mobilierului școlar. De fiecare dată când apare un produs nou, acesta respectă toate normativele în vigoare și, mai mult, pentru produsele esențiale, acestea sunt supuse testelor de rezistență, respectiv testului de încercare pentru gradul 5 de severitate în exploatare.

Totodată, un factor important de care ținem cont în conceperea produselor noastre este prețul. Ținând cont de contextul socio-economic, am încercat în permanență să oferim mobilier școlar superior calitativ la prețuri accesibile. Aplicând aceste principii, rezultatele nu s-au lăsat așteptate, mobilierul școlar DistinctMob regăsindu-se în mii de grădinițe, școli, licee și universități din România, atât instituții de stat, cât și private. Clienții noștri sunt atât instituțiile de învățământ cât și numeroase firme de construcții și diverși revanzatori pentru care DistinctMob reprezintă soluția ideală pentru dotarea cu mobilier școlar a instituțiilor de învățământ.

Managementul Calității

Mobilierul școlar produs de DistinctMob respectă standardele internaționale EN 1729-1, standard care reglementează tipo-dimensiunile mobilierului școlar.

De asemenea, in ceea ce priveste managementul calitatii, de-a lungul timpului s-au obținut numeroase certificări și acreditari, din care enumerăm câteva: EN ISO 9001:2008EN ISO 14001:2004OHSAS 18001:2007.

Certificat 9.7 OHSAS18001
Certificat 9.7 OHSAS18001
Certificat ISO 9001
Certificat ISO 9001
Certificat 9.6 ISO14001
Certificat 9.6 ISO14001

Calitate & Tehnologie

În efortul permanent de atingere a obiectivelor de calitate propuse, s-a investit continuu atât în achizitonarea de linii moderne de fabricație a mobilierului școlar, cât și în pregătirea și calificarea personalului.

Astfel, de-a lungul timpului s-au obținut numeroase certificări și acreditari, din care enumerăm câteva: EN ISO 9001:2008EN ISO 14001:2004OHSAS 18001:2007, la care se adaugă numeroase premii și distincții oferite de diverse instituții din România.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără profesionalismul echipei DistinctMob și fără tehnologia de ultimă generație folosită în producția mobilierului școlar.

La această oră, DistinctMob deține trei secții de producție:

  • o secție de confecții metalice,
  • una de prelucrări produse lemn
  • și cea de a treia pentru tapițerie.

Toate secțiile sunt dotate cu utilaje automatizate, cu comandă numerică, care permit confecționarea unor game de produse diverse la standarde de calitate ridicată.

Tot ceea ce înseamnă bănci școlare, scaune școlare, mese pentru grădiniță, scaune pentru grădiniță, în general mobilier pentru sală de clasă, este procesat integral în interiorul firmei noastre, fapt ce asigură menținerea calității și a prețului sub control.